Meteen naar de inhoud

ervaren & betrokken advocaat nodig?

Advocaatinfo.nl®:
heeft de juiste advocaat voor U:

Zoveel mensen – zoveel wensen en juridische aandachtspunten .

Strafrechtadvocaat:

Dat er een wereld van verschil zit tussen bijv . strafrecht en verkeersrecht dat weten de meeste mensen, en dat derhalve een gespecialiseerde advocaat een vereiste is. maar ook het soort misdrijf is uiteraard van belang: diefstal,  of diefstal met geweld, smokkel, inbraak of doodslag, etc etc.
Een verdachte of meerdere? Slachtoffers?  Eerste delict of is het vaker voorgekomen? Al deze punten zijn van invloed bij het oordeel van de rechter.

Verkeersrechtadvocaat:

Maar er is ook een wereld van verschil  tussen verkeersdelicten onderling,
Een betrokkene/verdachte of meerdere? Slachtoffers?  Alcohol?
Eerste delict of is het vaker voorgekomen?
Al deze punten zijn van invloed bij het oordeel van de rechtbank (cq. gerechtshof).

Bestuursrechtadvocaat:

Een conflict met een (lager-) overheidsorgaan, bestuursrecht,
is helemaal een vak apart:

Zeker als u bedenkt dat door hun opgelegde dwangsommen, sancties en boetes in hun eigen kas verdwijnen…
Zijn alle procedures wel goed doorlopen, is er geen sprake van willekeur qua handhaving, klopt de opgelegde dwangsom of bestuurlijke sanctie wel?? En hoe zit het met de bewijslast? Want in de toezichts sfeer is er vaak sprake van een omgekeerde bewijslast, en dan is het uw woord tegenover dat van de toezichthouder…
Wij kunnen u goed helpen met uw bezwaar of beroep.

Een goed ingevoerde advocaat weet, wanneer hij op welk punt WEL de nadruk moet leggen om zodoende het best mogelijke resultaat te behalen. Maar advocaten zijn ook maar gewoon mensen met hun voorkeuren en specialisaties, en het is van groot belang  dat er een match is tussen de advocaat, en u en uw zaak!

Advocaatinfo.nl® brengt u in contact met de meest geschikte advocaat voor U en uw juridische probleem. Bel gerust met onze intakeafdeling, zij gaan graag op zoek naar de perfecte match.

overal in Nederland: