Meteen naar de inhoud

Over ons / Disclaimer/Contact

Over ons / Disclaimer

Advocaatinfo.nl is een online-platform

Advocaatinfo.nl : Wij brengen u in contact met een partij die voor u de advocaat zoekt die bij uw specifieke zaak past, hierna stopt onze dienstverlening.

Advocaatinfo.nl werkt exclusief samen met geselecteerde partners. Deze partners zijn specialist in de gezochte werkzaamheden en treden op als leverancier en uitvoerder van deze werkzaamheden.

  • aangesloten partner: Omnius Legal Service Provider uit Utrecht, kvk nr. 55651151
  • telefonisch te bereiken via 085-7600285

Alle werkzaamheden worden door hen uitgevoerd, Advocaatinfo.nl treedt puur op als adviseur in het bij elkaar brengen van klant en leverancier.

Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook een overeenkomst van toepassing tussen klant en leverancier en zijn derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van de gebelde/gekozen leverancier

Advocaatinfo.nl draagt zorgt voor het bij elkaar brengen van de vraag van u als bezoeker en het aanbod van de leverancier, na totstandkoming van het telefoongesprek stapt Advocaatinfo.nl er qua dienstverlening tussenuit.

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.advocaatinfo.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Advocaatinfo.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites en/of telefoonnummers waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links en/of telefoonnummers is geheel voor eigen risico.

Goede juridische bijstand nodig? ☎ het lokale nummer.

|

uitvoerende partner: Omnius Legal Service Provider uit Utrecht, kvk nr. 55651151 , telefonisch te bereiken via 085-7600285

|

De website advocaatinfo.nl® is een product van HQ Leads bv,
Haarlem, KVK 73910600, info@hq-leads.com, 023-2023945
te bereiken via info@hq-leads.com
hier vindt u de privacyverklaring/AVG/GDPR van HQ Leads, die dus ook van toepassing is op deze website

Geef een reactie